led lighting

Onze specialiteit is het realiseren van uw totaalproject van A tot Z voor de vervanging van uw bestaande verlichting door een efficiënte LED verlichting. Deze investering zal niet enkel uw stroomfactuur drastisch doen dalen, de lichtkwaliteit zal eveneens aanzienlijk verbeteren die zowel de veiligheid als de kwaliteit van het geleverde werk ten goede zal komen.  

 

Alle LED verlichtingsarmaturen werden zorgvuldig geselecteerd door ons op basis van hun kwaliteit, aansturingsmogelijkheden en prijs/kwaliteitsverhouding, en worden rechtstreeks aangekocht bij de fabrikant.

 

Zo werken wij voor gebouwen en buitenprojecten vanaf 7 meter hoogte met LUCI intelligente LED verlichting van Nederlandse makelij. Dankzij haar unieke eigenschappen en intelligentie bewijzen deze producten reeds meer dan 10 jaar hun degelijkheid en superieure energiebesparing:

 

  • Iedere lamp wordt individueel gestuurd met haar eigen infrarood bewegingsdetectie, in tegenstelling tot een lijnverlichting waarbij de sturing gebeurt per gang of zone.
  • De bestaande verlichting is één op één vervangbaar met behoud van de aanwezige bekabeling.
  • 100 000 branduren gegarandeerd.
  • Programmeerbaar met tablet of via de Cloud.  


Resultaat : 75%-95% energiebesparing (30% meer), langste levensduur en de laagste TCO.  

 


Het kwaliteitsverschil is onmiddellijk zichtbaar:  

 

 

Werking:   De lampen branden in rustmodus op instelbaar laag niveau (bvb. 10%). Bij beweging in de zone gaan enkel die lampen waar men passeert of beweegt branden, en niet de ganse gang.

 

Er wordt als het ware een lichtspoor getrokken waarbij de betreffende lampen oplichten tot een instelbaar hoog niveau (bvb. 80% of 100%), en keren ze terug naar hun rustmodus na de geprogrammeerde tijdspanne.


Deze individuele programmering per lamp levert een extra besparing op van 30% vergeleken met LED systemen die aanstuurbaar zijn per lijn/gang/zone.    
 

 

 

 

onze referenties

Vensol bvba | copyright 2023 | Privacy